Spelregel café - alles over hockey spelregels

woensdag 4 november 2020   |   20:30 - 21:30   |   HC Spaarndam
Op woensdag 4 november komt er een spelregelcafé via TEAMS (deze vervangt het eerder geplande café van 21 oktober). Ook nu graag (opnieuw) aanmelden zodat je een link kunt ontvangen om in te loggen. 

waar
: via TEAMS of clubhuis HC Spaarndam. 
wanneer:  woensdag 4 november 2020, 20:30 - 21:30 uur
aanmelden: verplicht via [email protected]

Op 9 september j.l. hadden we een avond waarin de nodige tips & trics bij het fluiten van 11-tal wedstrijden werden behandeld. Uit deze avond volgde de wens om de spelregels 11-tallen nog eens te behandelen. Daarom deze avond gepland waarin alle relevante onderdelen uit het reglement veldhockey zullen worden behandeld: de basiskennis voor iedere scheidsrechter.

Zoals beloofd ook de nodige nuttige links:
De site van de KNHB met daarop de actuele versies van de reglementen alsook de "Afspraken Clubscheidsrechters", de zogenaamde briefings. https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/alles-over-de-spelregels

De e-learning voor hockeyers, incl examen oefenvragen: https://www.hockeykennis.nl/


Scheidsrechters en scheidsrechters in spe meer dan welkom. Voor alle niveaus. Aanmelden vooraf is - ook ivm corona-maatregelen - verplicht en kan tot zondag 1 november door een mailtje te sturen aan [email protected] . We hopen je te zien op woensdagavond 4 november, dus meld je aan.


sportieve groet,
namens de scheidsrechterscie,
Noelle Beerepoot