Sponsor mogelijkheden

Waarom sponsor worden van HC Spaarndam?


Sportsponsoring heeft de laatste jaren een enorme toevlucht genomen.

De redenen zijn evident: een efficiëntere en snellere manier om uw bedrijf te profileren bestaat niet. Hockey behoort tot de meest snelgroeiende sporten van Nederland.

 

HC Spaarndam neemt binnen Gemeente Haarlemmerliede/Spaarnwoude en Haarlem door haar omvang, samenstelling en ambities een unieke positie in. Ambities kosten echter geld en zijn niet uitsluitend te bekostigen vanuit contributies en baromzet. Daarom werkt hockeyclub Spaarndam samen met sponsors die zich betrokken voelen bij de ambities van de club, zich in het beleid herkennen en willen bijdragen aan de verwezenlijking daarvan. 

 

HC Spaarndam biedt haar sponsors een groot aantal communicatiemogelijkheden waarmee zij toegang krijgen tot het HC Spaarndam netwerk. Dat draagt bij aan een grotere naamsbekendheid en mogelijk ook omzetvergroting of een betere positie op de arbeidsmarkt. De leden, hun achterban en de gastclubs vormen een interessante doelgroep voor bedrijven en instellingen die op een ongedwongen en sportieve manier met elkaar in contact willen komen. Nu instappen betekent meegroeien met de club, meegroeien met een vernieuwde accommodatie.

 

Contact Sponsorcommissie:

Als sponsorcommissie denken wij via onderstaande sponsormogelijkheden tegemoet te komen aan uw wensen. Desondanks hebt u wellicht aanvullende ideeën over de invulling van uw sponsoring. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken via [email protected], tav Sacha Goossens.

 

 

 

Mogelijkheden
 
Bord sponsor

De kosten zijn afhankelijk van plaats van het bord op het (hoofd)veld.
Kosten € 500,- per jaar (loactie A), € 350,- per jaar (locatie B) en € 275,- (locatie C). Inclusief vermelding website en narrowcasting. Het betreft een 3 jaars contract exclusief eenmalige productkosten, deze bedragen € 175,- exclusief BTW per bord. 

Team sponsor

Onder teamsponsoring wordt verstaan het ondersteunen van een team door het aanbrengen van reclame op de kleding. Te denken valt hierbij aan het gehele team voorzien van windjacks, trainingspakken, hoodies, wedstrijdkleding e.d. De jaarlijkse bijdrage aan de club voor teamsponsoring bedraagt € 250,-. Mogelijkheid om met meerdere sponsoren een team te sponsoren, de bijdrage blijft € 250,- ongeacht het aantal sponsoren. Inclusief vermelding website en narrowcasting. 

Materiaal sponsor

Bij HC Spaarndam is een groot aantal materialen aanwezig waarop het logo van een bedrijf kan worden aangebracht. Te denken valt hierbij aan hockeyballen, banken binnen en/of buiten, parasols, oefensticks, container, teamkratje met bidons e.d. Prijs op aanvraag. Inclusief vermelding website en narrowcasting. 

Sponsordeur

Vorm van reclame-uiting die deuren opent! Een sponsordeur is een vorm van reclame of sponsoring, waarbij de dames en/of heren deur van het toilet in het clubhuis voorzien is van uw bedrijfslogo. Kosten € 335,- per jaar, 3 jaars contract. Exclusief eenmalige productie- en plaatsingskosten, deze bedragen € 250,- exclusief BTW. Inclusief vermelding website en narrowcasting. 

Evenementsponsoring

Het is mogelijk om als sponsor één van de grote evenementen of activiteiten binnen de vereniging geheel of gedeeltelijk te adopteren. Daarbij valt te denken aan het jaarlijkse trimhockeytoernooi voor senioren of [email protected] Prijs op aanvraag. 

Website en narrowcasting

Het is mogelijk om als sponsor alleen voor vermelding op de website en narrowcasting te kiezen. Kosten € 100,- per jaar.