Lid worden
Agenda
21-6 | Zomerhockey instuif: voor iedereen!
31-8 | Oefenwedstrijden voor competitieteams!
7-9 | Start KNHB voorcompetitie voor competitieteams
7-9 | Start KNHB voorcompetitie voor competitieteams
Hele agenda
Handige links
terug naar vorige scherm
Word (inval)trainer!
4-11-2018
Ooit bedacht hoe leuk het zou kunnen zijn om betrokken te zijn bij de hockey activiteiten van je zoon of dochter!? Of hockey je zelf wil je jouw passie voor hockey overdragen op anderen? Dan is dit je kans!

Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste ouders, jeugdleden en hockeyers die een bijdrage willen leveren in de begeleiding van onze jeugdteams. Bijvoorbeeld als trainer of als invaltrainer als je niet iedere week kunt. 

Als invaltrainer kun je benaderd worden om ‘in te vallen’, bij als de vaste trainer onverhoopt niet beschikbaar is door ziekte, vakantie of studieverplichtingen. Komt het ‘invallen’ niet goed uit is dat geen probleem, dan wordt een andere trainer benaderd.

Als (inval)trainer word je binnen HC Spaarndam niet aan je lot overgelaten, maar kun je rekenen op goede ondersteuning. Voor de trainingsinhoud wordt gebruik gemaakt van een ondersteunende tool. Een app/website waarop uitgewerkte trainingen staan die ondersteund worden door diverse instructie video’s en bewegende animaties. Met een beetje oefening kan een ieder die een beetje affiniteit heeft met sport hier mee werken.

Op de trainingsdagen van de jeugd is er altijd een trainerscoördinator aanwezig. Zij dragen zorg voor het goed laten verlopen van de trainingen en het ondersteunen van de trainers; ook op het veld dus altijd een professional bij de hand voor vragen en assistentie.

We zijn voortdurend op zoek naar ouders en oudere jeugdleden die het leuk vinden om met de geboden ondersteuning invaltrainer of trainer te worden van een jeugdteam. Het leukste voor jezelf en de kinderen is wanneer je zelf één training kunt verzorgen door de week en op zaterdag de coaching doet. Een duobaan of enkel actief zijn als (inval)trainer is natuurlijk ook mogelijk, maar de combinatie van training en coaching is verreweg het leukst omdat er dan echt een band kan ontstaan tussen trainer/coach en team wat het spelplezier en begeleidingsplezier enorm verhoogt.

Aarzel niet en neem contact op via [email protected], om nadere inlichtingen in te winnen en je interesse kenbaar te maken. 

 
 

Social media
volg ons via:    
Hoofdsponsor
Sponsoren