Wedstrijden quicklinks
Lid worden
Agenda
20-10 | Clinic Personal Hockey Coach bij HC Spaarndam
21-10 | Geen training in de herfstvakantie
2-11 | KNHB competitie
5-11 | Nieuwe kans om je scheidsrechterskaart te halen
Hele agenda
Handige links
terug naar vorige scherm
De Grote Clubactie: Koop loten en steun de clubkas!
10-10-2019
Vanaf 14 september mogen er weer loten verkocht worden. De eerste boekjes zijn al ingeleverd. Is je boekje vol en wil je een nieuw boekje, dat kan, vraag een nieuwe bij de bar. 
Of verkoop loten online!

Een lot kost € 3,- waarvan € 2,40 naar de club gaat. Met dit geld kunnen wij dan weer leuke uitgaven doen voor de jeugd, denk bijvoorbeeld aan het nieuwe oefenveld, springkussen tijdens Hockeytoppers. Heb je een wens of leuk idee, laat dat weten. Ook dit jaar zijn er weer prijzen voor de lotenverkopers. 

De boekjes zijn uitgedeeld aan de coaches en teammanagers, heb je nog geen boekje of wil je meer boekjes, neem dan contact op met Annemiek Breed via [email protected]

Dit jaar is kun je Superloten kopen, 50 loten in één keer, verkoopwaarde €150,- waarvan maar liefst €120,- naar de clubkas gaat. Deze loten kunnen bijvoorbeeld door een heel team of een bedrijf worden gekocht.

Ook dit jaar worden de loten alleen via een machtiging verkocht. Lees goed de instructies in het boekje voordat je gaat verkopen. Wij hopen dat er dit jaar weer heel veel loten verkocht gaan worden. Het individu of team die de meeste loten verkoopt, kan een mooie prijs winnen.

De boekjes dienen uiterlijk zaterdag 2 november 2019 (we hebben de deadline iets verlengd) ingeleverd te zijn in de box op de bar in het clubhuis. Of bij je teamanager/coach.

Heb je nog vragen, mail dan naar [email protected]

Succes met verkopen en we gaan voor evenaren of zelfs verbeteren van de opbrengst van vorig jaar!
 
 

Social media
volg ons via:    
Hoofdsponsor
Sponsoren