Vrijwilligers gezocht voor onze groeiende club!

10-2 Nieuws Bij onze groeiende club zijn we continu op zoek naar vrijwilligers. Of het nou gaat om teambegeleiding, coachen, scheidsrechters, inzet van trainers, het schenken van een biertje, het organiseren van een gezellig toernooi... de inzet van vrijwilligers is de sleutel voor een gezellige, sportieve en goed draaiende vereniging.
 
Vrijwilliger zijn is leuk. Je begrijpt zo meer van het reilen en zeilen van de club, je kunt helpen dingen te veranderen en te verbeteren en … je leert veel leuke nieuwe mensen kennen. Kennis van het hockey is niet altijd nodig en ook lang niet iedere vrijwilligerstaak kost veel tijd. Wat kan en wil je binnen de club doen of wat kun je met je expertise voor de club betekenen?
Graag zien we dat nieuwe vrijwilligers zich melden. Hoe breder de basis hoe prettiger het is. En natuurlijk is het ook mogelijk om een functie als duo in te vullen. Onderstaand een overzicht van de diverse vacante functies.

Zit er op het eerste gezicht niets voor je bij, maar je wilt wel graag iets doen, neem dan contact op met Annemiek Breed, [email protected]. Er is vast ook iets dat bij jou past.
 
Horecacommissie
De horecacommissie is op zoek naar een extra barcoördinator(en). Voor elke zaterdag is een barcoördinator nodig. Deze opent ’s ochtends het clubhuis en sluit tevens af. Tussentijds hoef je niet op de club te zijn, maar kun je gebeld worden als er vragen zijn van mensen die de bardienst draaien.
Tevens zoeken we één of meerdere vrijwilligers voor de schoonmaak van het koffiezetapparaat. Hoe beter we het apparaat onderhouden, hoe langer we kunnen genieten van heerlijke koffie. Een uurtje in de week, op een zelf te bepalen tijdstip (bijvoorbeeld tijdens de training van je zoon of dochter) is meer dan voldoende. 
Mocht je interesse hebben in één van deze taken, laat het ons weten via [email protected]
 
Leden sponsorcommissie
De sponsorcommissie kent momenteel geen actieve vrijwilligers. Graag zouden wij meer uit sponsoring willen halen. Wij zoeken leden die zich in willen zetten voor het werven van sponsoren, het ontwikkelen van sponsorbeleid, het organiseren van sponsoractiviteiten et cetera.
 
Coördinator Technische Zaken
Als coördinator technische zaken ben je verantwoordelijk voor het technische beleid van de club. Je hebt zelf een hockey achtergrond, het liefst als trainer. Je bent verantwoordelijk voor de planning van de trainingen, het indelen van de (hulp)trainers en je overlegt met de hoofdtrainer hoe we ons als club willen ontwikkelen. 

Trainers
Wij zijn continu op zoek naar vrijwilligers/ouders die een of meerdere teams zouden willen trainen.
 
Begeleider beginnende scheidsrechters
Als begeleider van beginnende scheidsrechters ondersteun je hen van het begin tot het einde van de wedstrijd. Dat wil zeggen dat je zowel voor, tijdens als na de wedstrijd evenals in de rust aandacht aan de scheidsrechter besteedt.
 
Coördinator IT
Vanuit je ervaring zorg je ervoor dat de nieuwe kassa goed werkt, dat het Wi-Fi netwerk blijft draaien en ben je de technische kracht achter het opzetten en inrichten van het narrow casting systeem. Zodat we sponsor reclame, wedstrijd indelingen, de wekelijkse hockey oefeningen etc. op de tv in het clubhuis kunnen laten zien.
 
Ledenwervingscommissie 
De ledenwervingscommissie is op zoek naar enthousiaste leden die het leuk vinden evenementen te organiseren ten behoeve van ledenwerving. Te denken valt daarbij aan bijvoorbeeld vriendjes en vriendinnetjes dagen, clinics of scholendagen.

Alle enthousiaste reacties graag naar [email protected].