Grote clubactie 2023, een recordopbrengst voor onze club! Totaal € 3.996,-!! Dank allemaal.

20-12 Nieuws Beste HC Spaarndammers,

Wat een enorm bedrag is er opgehaald met de Grote Clubactie dit jaar, een nieuw record. Er zijn 1.668 loten verkocht, inclusief 3 Superloten. Dat zijn bijna 300 loten meer dan vorig jaar. Een totale opbrengst van maar liefst € 3.996,-! Echt heel knap.

Bedankt! 
De opbrengst zal gebruikt worden om nieuwe trainingsmaterialen aan te schaffen en natuurlijk de inrichting van het nieuwe clubhuis. Inmiddels al aangeschaft: een nieuwe buis om de velden af te scheiden (veel lichter dan de touwen), een JBL box voor muziek op het veld als dat kan en een gratis clinic olv Mike in oktober.

De beste verkopers 
De top 3 verkopers hebben gezamenlijk 375 loten verkocht. Een waanzinnige prestatie!
De derde plaats is voor Bodi, JO9-blauw, met 75 loten.
De twee plek gaat naar Juul, MO9-blauw, met 126 loten.
En de eerste prijs is voor Victoria, MO12-1, met 174 loten inclusief een Superlot.
Het winnende team dit jaar is MO12-1 met 539 verkochte loten.  

Geweldig gedaan allemaal!

Prijzen
De uitreiking van de prijzen en de medailles, voor verkopers die 25 of meer loten hebben verkocht, zal plaatsvinden op woensdag 10 januari 2024 om 16.30 uur in de grote zaal van het Dorpshuis in Spaarndam, Ringweg 36. Tussen de zaaltrainingen door, deze gaat dus gewoon door. 

Wij zouden het leuk vinden om met de winnaars, de medaillewinnaars en alle andere lotenverkopers op de foto te gaan. Zorg dat je er bij bent ook als je geen zaaltraining hebt of minder dan 25 loten hebt verkocht, ben je welkom om op de foto te gaan. Hoe meer verkopers hoe leuker. Zorg wel dat je op tijd bent. 

Sportieve groeten,
Het bestuur van HC Spaarndam