Uitnodiging: Spelregelavond voor ouders Jeugdleden 14 JANUARI 19.30 UUR!

6-1 Nieuws Locatie: Het dorpshuis Spaarndam

Datum: Dinsdag 14 januari 2014

Tijdstip: 19:30 – 21:00 uur

De eerste activiteit die wij als TC organiseren is deze spelregelavond voor ouders van Jeugdleden en Trimmers. Wij kregen het verzoek om hier aandacht aan te besteden omdat veel ouders van jeugdleden zelf geen hockey achtergrond hebben. Maar ook ouders die in het verleden wel zelf gehockeyd hebben, merken dat er veel spelregels veranderd zijn.

Daarom zijn we blij dat Hans van Leeuwen (oud bondsscheidsrechter) bereid is om deze avond voor HC Spaarndam te verzorgen. Hij zal ons de hockeyspelregels bij de jeugd uitlegen en hoe om te gaan met spelbegeleiding bij de DEF-categorie.

Aansluitend nodigen we alle ouders uit om na afloop van de spelregelavond mee te doen met de trimhockeyers van 21:00 – 22:00 uur. Hockeysticks zijn aanwezig.

Dus kom lekker in je sportoutfit naar de spelregelavond en daarna sluiten we de avond sportief af met een uurtje hockey samen met de Trimmers. Met name voor alle ouders die nog nooit een stick hebben vastgehouden, is dit een unieke kans om zelf te ervaren hoe leuk hockey kan zijn (moet niet, mag wel).

Namens de Technisch Commissie

Hajo van der Harst

Daan Krom

Sander Wichers

Sander van der Linde