Jeugdprogramma vanaf januari 2021

14-1 Nieuws Op dit moment is het niet duidelijk wanneer de jeugdcompetities weer starten. Met dat in ons achterhoofd hebben we het volgende programma voor ogen: 

Trainingen
Op dit moment traint elk team 1x per week. We maken gebruik van het normale trainingsschema van woensdag en donderdag. De dinsdag en vrijdag wordt er niet getraind. Je mag uiteraard met je teamgenoten en/of vrienden een balletje komen slaan. Stem dat wel van te voren af via een mail naar [email protected]

Maandag 1 maart: 
Opschalen naar het normale trainingsprogramma. Dus ook op dinsdag en vrijdag wordt er dan weer getraind. Check het trainingsschema wanneer jouw team traint. 

Let op: Training gaat niet door, als het vriest, sneeuwt of extreem koud is. Dat komt op de site te staan en zal via de teambegeleiding in de app gedeeld worden.

Wedstrijden en competitie
Het is nog onduidelijk wanneer de competitie weer start. Zodra wij meer weten, horen jullie dat. 

--> Zaterdag 20 februari: clinic voor F, E, D en C-teams. Zie website voor meer info
De overige zaterdagen zijn vrij in te vullen, met onderlinge wedstrijden, training, clinics etc. Heb je ideeën/wensen meldt dit dan via [email protected]. Uiteraard zullen wij ook activiteiten organiseren, maar ideeën zijn altijd welkom.

Ter info: de KNHB meldt: "Mocht uiteindelijk blijken dat de competities pas eind februari of in maart kunnen worden hervat, dan bestaat de kans dat het aantal wedstrijden binnen de competities moet worden teruggebracht c.q. het format wordt aangepast om competities wel volledig te kunnen uitspelen. Er zal dan in ieder geval tot de zomervakantie door gespeeld worden.”


Sportieve groeten, 
Annet, Rhea, Koen, Charlotte en Jitske

PS: hebben jullie de nieuwe Reece jassen van de trainers al gezien?