Jeugdprogramma vanaf januari 2021

27-12 Nieuws De KNHB gaat er vanuit dat de jeugdcompetities starten op zaterdag 30 januari 2021. Met dat in ons achterhoofd hebben we het volgende programma voor ogen: 

Trainingen
Starten vanaf woensdag 6 januari met een trainingsprogramma ‘light’ voor alle jeugd, dat wil zeggen dat elk team 1x per week traint. We maken gebruik van het normale trainingsschema van woensdag en donderdag. De dinsdag en vrijdag wordt er niet getraind. Je mag uiteraard best komen met je teamgenoten en vrienden. Stem dat wel van te voren af via een mail naar [email protected]

Maandag 25 januari: 
Opschalen naar het normale trainingsprogramma, als competitie weer herstart op 30 januari. Dus ook op dinsdag en vrijdag wordt er dan weer getraind volgens het normale trainingsschema.

Let op: Training gaat niet door, als het vriest, sneeuwt of extreem koud is. Dat komt op de site te staan en zal via de teambegeleiding in de app gedeeld worden.

Wedstrijden en competitie
Zaterdag 16 januari: activiteit voor alle jeugd, zie agenda item. Hou deze dag vrij.
Zaterdag 23 januari: onderlinge oefenwedstrijd
Zaterdag 30 januari Start competities voorlopig uitgesteld

Voorts meldt de bond: "Mocht uiteindelijk blijken dat de competities pas eind februari of in maart kunnen worden hervat, dan bestaat de kans dat het aantal wedstrijden binnen de competities moet worden teruggebracht c.q. het format wordt aangepast om competities wel volledig te kunnen uitspelen. Er zal dan in ieder geval tot de zomervakantie door gespeeld worden.”

Tot slot
In de persconferentie van dinsdag 12 januari is de lockdown verlengd tot en met 9  februari en is het voor nu onduidelijk wanneer de jeugdcompetitie weer kan starten. Zodra er meer zicht is op hervatting, publiceert de KNHB direct de daarbij passende startdata en ook de dan geldende competitieformats

Geniet van de feestdagen en de vakantie! 

Sportieve groeten, 
Annet, Rhea, Koen, Charlotte en Jitske

PS: hebben jullie de nieuwe Reece jassen van de trainers al gezien?