Even voorstellen ..... Myra Peerlings

26-5 Nieuws Wie ben je en wat is jouw connectie met HCS?
Ik ben Myra Peerlings en ben eind 2008 in Spaarndam komen wonen, samen met mijn partner Bart Komin en onze zonen Jasper en Pieter Bas. Nadat we kennis gemaakt hadden met de buren is Bart door hen gevraagd deel te nemen aan het oprichtingsbestuur van HC Spaarndam. Vanaf de zijlijn het ik de oprichting gevolgd en aangegeven te willen helpen met de opstart van de horeca. Vanaf het moment dat het veld klaar was voor de eerste wedstrijden ben ik begonnen als vrijwilliger in de horecacommissie.

Wat doe je in het dagelijks leven?
In het dagelijks leven run ik samen met Bart ons bedrijf BINK Bedding. Wij ontwikkelen en produceren in Nederland bedtextiel voor baby’s en kinderen. Van dekbedovertrek tot klamboe, verlichting en boxkleden, maar ook slingers en maatwerk. Naast het werk ben ik trimhockey lid van het eerste uur en tennis ik bij TV Spaarndam. 

Wat wil je bereiken met en voor de club?
Een gezellig clubhuis waar je je als lid of als gast thuis voelt, een gezellige sfeer heerst en waar je na de wedstrijd nog gezellig een drankje kunt drinken.

Waarom heb je ja gezegd?
Ik heb ja gezegd omdat ik het leuk vind om te organiseren. Pieter Bas was gaan hockeyen bij de Brinkertjes en omdat ik daardoor toch vaak op de club kwam was het voor mij geen moeite om me als vrijwilliger in te zetten.

Kan je hulp gebruiken? Zo ja, wanneer en hoe kunnen leden bij jou terecht?
We kunnen zeker hulp gebruiken. Aan het einde van dit seizoen ga ik het ‘stokje’ doorgeven. In de afgelopen jaren zijn diverse taken al verdeeld onder andere enthousiaste vrijwilligers zoals het indelen van de bardiensten, verschonen van de frituurpan en zijn er diverse barhoofden die het clubhuis openen en afsluiten op zaterdag en ’s morgens verse croissants en muffins ophalen bij de AH in ons dorp. Voor de laatste taken zoals de inkoop, het organiseren van feesten en toernooien met o.a. de evenementencommissie is nu een enthousiaste vrijwilliger nodig. Ben jij toch regelmatig op de club aanwezig en lijkt het je leuk om ervoor te zorgen dat er zaterdags verse koffie is en een drankje na afloop van de wedstrijd? Laat het me weten dan zal ik je laten zien hoe het nu gaat en neem ik graag de tijd om je wegwijs te maken. Daarnaast zijn barhoofden ook altijd welkom. Speelt je kind op zaterdag de eerste of de laatste wedstrijd? Dan zijn we heel blij wanneer je het clubhuis wilt openen en/of afsluiten. Met meer vrijwilligers wordt alles een stuk leuker en gemakkelijker. Wil je iets doen voor de club, mail dan naar[email protected], ik neem dan contact met je op voor meer info.