Even voorstellen ..... Marieke Goode

28-10 Nieuws Wie ben je en wat is jouw connectie met HCS?
Ik ben Marieke Goode woon in Haarlem en ben trotse moeder van Luna MD1 en Roos M8E1. Sinds maart dit jaar zitten mijn dochters met erg veel plezier op hockey bij HC Spaarndam. Nu corona eindelijk zijn rentree heeft kan alles weer aanvangen en vind ik het erg leuk om te kijken en helpen op en rond de velden. 

Wat doe jij in het dagelijkse leven?
Drie dagen per week ben ik aan het werk als röntgenlaborant in het ziekenhuis en de rest van de tijd vul ik graag met leuke spontane dingen. Varen, apenkooigym, suppen, naar het strand en genieten van en met de kinderen. 

Wat doe je voor HCS en kun je hulp gebruiken? Zo ja, waar en hoe?
Sinds dit seizoen ben ik samen met Annet de Vries de Horecacommissie van HC Spaarndam. Alles is nog erg vers en we zijn er vol enthousiasme ingedoken. Ik doe de barplanning en help waar het nodig is en kan. Maar ook ik ben zeker niet perfect, dus weet dat je mij altijd kan benaderen bij vragen of tips! ;-) Andersom heb ik soms hulp nodig om de planning rond te breien. Daarvoor zouden wij nog een aantal extra bar coördinatoren kunnen gebruiken. Dit is voor het openen en sluiten van het clubhuis einde dag en is dus geen bardienst. Alles is op vrijwillige aanmelding en je wordt alleen ingepland op de dagen dat je aangeeft dat je kunt.

Wil je ons team versterken of meer info? Laat het weten: [email protected] of spreek mij aan op de club, ik ben er best vaak. 

Groet Marieke