Even voorstellen ..... Marc van der Kolk

19-11 Nieuws Wie ben je en wat is jouw connectie met HCS?
Ik ben Marc van der Kolk en woon samen met mijn vrouw Chantal en mijn dochters Anna en Sara in Haarlem-Noord. In 2018 is Sara begonnen met hockeyen bij de F-jes en dat was het begin van de betrokkenheid met de club. 

Wat doe je in het dagelijks leven? 
Na een korte carrière als stuurman grote handelsvaart ben ik via vele omzwervingen in de verf terecht gekomen. Ik werk nu ruim 6 jaar bij AkzoNobel als technisch adviseur en coördinator technische klachten. 

Wat wil je bereiken met en voor de club? 
Het vorige bestuur heeft een financieel gezonde vereniging neergezet. Dit wil ik samen met mijn mede bestuursleden consolideren. Wat ik daarnaast wil bereiken is dat er meer vrijwilligers betrokken worden bij de diverse taken van de club. Vele handjes … 

Waarom heb je ja gezegd?
Zonder vrijwilligers draait de club niet. Ook ik wilde mijn steentje bijdragen aan deze gezellige familieclub. John heeft mij gevraagd voor deze functie en mede door zijn enthousiasme ben ik de uitdaging aangegaan. 

Kan je hulp gebruiken? Zo ja, waar en hoe? 
Jazeker. Naast de diverse vacante commissie plekken denk ik ook aan kleinere taken zoals het verzorgen van de nieuwsbrief, klusjes in het clubhuis, wassen van de hesjes, mensen die het clubhuis willen openen en/of sluiten etc. Genoeg te doen. 

Wanneer en hoe kunnen leden bij jou terecht? 
Langs de lijn van MD2 als ze thuis spelen, via de mail[email protected] en via de app van de coaches/teammanagers. Ik maak graag kennis met jullie!