Inzamelingsactie voor Argentinië: Sticks, hockeyschoenen, ballen, sportkleding.

23-10 Nieuws Lever je hockeysticks, hockeyschoenen, hockeyballen en sportkleding in en geef de kinderen in Argentinië ook een kans om te ervaren hoe leuk hockey is! In het clubhuis staat een blauwe bak waar je je spullen in kunt doneren. Inleveren kan tot maandag 21 november.
Geld doneren kan ook via de doneeractie in deze link: Hockeymaterialen voor sloppenwijken in Argentinië | Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Onderstaand het bericht van de doneeractie van Oscar:
Ik heb in januari en februari hockeylessen gegeven in de sloppenwijken van Argentinië. Nadat ik ben teruggekomen van mijn stage uit Argentinië ben ik een stichting gaan oprichten. De stichting heet SF EUBA. In samenwerking met een Argentijnse local probeer ik vanuit Nederland hockeysticks en ballen in te zamelen om die naar Argentinië te brengen. De materialen komen bij lokale hockeyclubs terecht in de sloppenwijken van Buenos Aires.

Via mijn doneeractie kunt u anoniem geld doneren en zelf uw bedrag bepalen. Met het geld dat wordt opgehaald kunnen we veel 2e hands hockeymaterialen kopen. En wordt het met uw donatie mogelijk om de materialen naar Argentinië te verzenden. Het doel is om een (hele/halve) zeecontainer vol met hockeysticks en ballen per boot naar Argentinië te vervoeren.

De hockeysticks zijn hard nodig. Er zijn duizenden kinderen die hockeyles krijgen onder slechte omstandigheden. Ze trainen/spelen op zand, steen of gras veldjes. De hockeysticks en ballen zijn van slechte kwaliteit en niet elk kind heeft een hockeystick om mee te trainen.

Met mijn stichting SF EUBA wil ik het voor alle arme kinderen in Buenos Aires mogelijk maken om te sporten onder betere omstandigheden. En mede dankzij uw donatie wordt dit mogelijk. Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen!

Met vriendelijke groet,

Oscar de Bock 
Sport Foundation EUBA