Andere plannen voor volgend jaar, vergeet dan niet je lidmaatschap voor 1 mei op te zeggen

29-3 Nieuws Ieder jaar herinneren we onze leden aan de deadline van 1 mei voor het opzeggen van het lidmaatschap van onze vereniging. Net als bij vele andere sportverenigingen ligt ook bij ons deze deadline ruim voor de start van het nieuwe seizoen. Wij doen dit om tijdig nieuwe teams te kunnen vormen omdat HC Spaarndam ook al heel vroeg het aantal teams aan de KNHB moet doorgeven.

We zouden het heel erg jammer vinden als je besluit te stoppen met hockeyen bij HC Spaarndam. Wij hopen natuurlijk dat er zo min mogelijk opzeggingen komen, dus als je vragen, twijfels etc, hebt, laat het ons alsjeblieft weten! Of praat met je coach, trainer of de jeugdcommissie om te overleggen waarom je wilt stoppen. Misschien zijn er dingen die verbeterd of veranderd kunnen worden, waardoor je beslissing anders wordt. 

Opzeggen moet via een mail naar [email protected] liefst met opgave van reden van opzeggen.
- opzeggen voor 1 mei: kosteloos
- bij opzeggen na 1 mei maar voor 1 juni: zal 25% van de laatst vastgestelde contributie in rekening gebracht worden
- bij opzeggen tussen 1 juni en 1 augustus: zal 50% van de laatst vastgestelde contributie in rekening gebracht worden
- bij opzeggen na 1 augustus: zal het volledige bedrag van de laatst vastgestelde contributie voor desbetreffende categorie in rekening gebracht worden

We moeten streng zijn op de sluitingsdatum van de beëindiging van het lidmaatschap, omdat voor de zomer alle leden zijn ingedeeld in teams en doorgegeven aan de KNHB. Bij te late afmelding zal dit oa gevolgen hebben voor de teamsamenstelling en financiële gevolgen voor de club kunnen hebben.

Let op: Opzeggen bij/via een coach, trainer, jeugdcommissie of bij iemand anders dan de ledenadministratie is géén officiële opzegging.

Sportieve groeten, 
Gijs Ossenkoppele
Penningmeester