Geef je op voor het online scheidsrechtersexamen woe 19 of dond 20 april om 20.30 uur

11-4 Nieuws De KNHB heeft het mogelijk gemaakt om online je scheidsrechter examen te doen. Dit kan (vanuit huis) voor leden en ouders van leden van HC Spaarndam op:

Online scheidsrechterexamen
woensdagavond 19 april 2023 om 20.30 uur EN
donderdagavond 20 april 2023 om 20.30 uur

LET OP: Er zit een tijdslot op de link naar het examen, die maximaal een uur geldig is. Zodra je bent ingelogd heb je 40 minuten te tijd om de toets af te ronden.

HC Spaarndam wil graag de arbitrage binnen onze club goed organiseren. Belangrijk is dat zo veel mogelijk mensen een scheidsrechterskaart halen, zodat we het fluiten een beetje kunnen verdelen. Bij de jongste jeugd teams is een kaart nog niet nodig, maar wel handig om de regels alvast te kennen.

Voor wie?
Jeugd vanaf de C, ouders van leden en de trimhockeyers kunnen zich aanmelden, graag zelfs, je eigen spel wordt hier ook beter van! Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected]. Vermeldt daarin je naam, je geboortedatum en je adres. Dan melden wij je aan en krijg je toegang tot de online oefenomgeving.

Kosten
HC Spaarndam sponsort de examens, dus er zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het enige wat je hoeft te doen is leren! Dit kan allemaal online. Afhankelijk van je eigen achtergrond kost dit ongeveer 4-8 uur tijd om te leren. Ook als je geen hockeyachtergrond hebt, is het halen van je examen goed te doen. Velen gingen je al voor!

Heb je al een kaart? Stimuleer dan (de ouders) van je teamgenoten deze ook te gaan halen.

Met vriendelijke groet,
de scheidsrechterscommissie HC Spaarndam