UPDATE: Grote Clubactie, verkoop de laatste loten via je persoonlijke QR-code of met je lotenboekje

4-11 Nieuws
UPDATE 5-11: Het derde Superlot is verkocht! Wie volgt? In een keer 50 loten en voor de club kans op € 5.000.

Al meer dan 1.500 loten verkocht. Super. Hou dit vol, stuur je persoonlijke QR code rond en verkoop zoveel mogelijk online loten. Heb je al een vol boekje, lever deze dan in, in de inleverbox in het clubhuis. Doe dit uiterlijk zaterdag 11 november!

Bij 25 loten of meer, win je de Grote Club medaille. Dus verkoop ook die laatste loten om de medaille te winnen!

Ons doel dit jaar is hockeymaterialen en inrichting van het nieuwe clubhuis. Vertel dit als je loten verkoopt zodat kopers weten wat ze steunen. 

Deel de link/QR code via WhatsApp en social media en verkoop nog een aantal loten online! https://clubactie.nl/lot/hc-spaarndam/4898046Laatste online verkoopdag is maandag 13 november. 

Als je in aanmerking wilt komen voor leuke prijzen verkoop je via jouw persoonlijke verkooppagina, je persoonlijke QR-code staat op je boekje of in de mail die je ontvangen hebt. Op die manier wordt elk lot dat je verkoopt direct aan jouw naam gekoppeld. En wist je dat met online verkoop vaak meer loten worden verkocht dan met verkoop van papieren loten? Pak die kans en doe mee! Gebruik deze link:https://clubactie.nl/lot/hc-spaarndam/4898046 of je persoonlijke link die je via de mail hebt ontvangen. 

Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen voor kopers maar ook voor de verkopers, ga naar clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties. Ook voor het team en de speler die de meeste loten verkoopt is er een prijs. Zorg dat je deze wint! 

Online Superloten 
Ook dit jaar, Superloten verkopen kan ook online! Eén Superlot staat gelijk aan 50 Grote Clubactie-loten en heeft een waarde van € 150,-. Hiervan gaat ook 80% (= € 120,-) direct naar de club. De Superloten kunnen worden verkocht aan bestaande en nieuwe sponsoren, maar ook aan onze trimmers of andere groepen. De club maakt met de verkoop van Superloten ook nog eens kans op een extra prijs van € 5.000 euro voor het organiseren van een evenement. We hopen dan ook dat zoveel mogelijk teams meedoen. Wil je meer weten over de superloten? Kijk dan: Film Superloten 

Heb je nog vragen? Mail naar [email protected]. Voor meer info over de actie, ga naar Grote Clubactie.