Geef je op voor het online scheidsrechtersexamen donderdag 28 of vrijdag 29 maart

16-3 Nieuws De KNHB heeft het mogelijk gemaakt om online je scheidsrechter examen te doen. Dit kan (vanuit huis) voor leden en ouders van leden van HC Spaarndam.

Online scheidsrechterexamen  
donderdag 28 maart EN
vrijdag 29 maart

LET OP: Er zit een tijdslot op de link naar het examen, die maximaal een uur geldig is. Zodra je bent ingelogd heb je 40 minuten te tijd om de toets af te ronden. 

HC Spaarndam wil graag de arbitrage binnen onze club goed organiseren. Belangrijk is dat zo veel mogelijk mensen een scheidsrechterskaart halen, zodat we het fluiten een beetje kunnen verdelen. Bij de jongste jeugd teams is een kaart nog niet nodig, maar wel handig om de regels alvast te kennen en om te oefenen bij de jongere teams.

Voor wie? 
Leden van O14, O16, O18 en O25, trimhockeyers en ouders van leden kunnen zich aanmelden, graag zelfs, je eigen spel wordt hier ook beter van! Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected]. Vermeldt daarin je naam, je geboortedatum en je adres. Dan melden wij je aan en krijg je toegang tot de online oefenomgeving.

Ter voorbereiding 
Woensdag 27 maart 19:30-21:00 uur praat bondsscheidsrechter Jan Jaap Groot je bij tijdens een regel café en geeft hij tips over hoe te fluiten. Deze avond is - in combinatie met de filmpjes van de KNHB op YouTube - een goede voorbereiding voor je examen.

Kosten
HC Spaarndam sponsort de examens, dus er zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het enige wat je hoeft te doen is leren! Dit kan allemaal online. Afhankelijk van je eigen achtergrond kost dit ongeveer 4-8 uur tijd om te leren. Ook als je geen hockeyachtergrond hebt, is het halen van je examen goed te doen. Velen gingen je al voor! 

Heb je al een kaart? Stimuleer dan (de ouders) van je teamgenoten deze ook te gaan halen.

Met vriendelijke groet, 
de scheidsrechterscommissie HC Spaarndam