Laatste dagen voor verkoop Grote Clubactie: verkoop je loten Coronaproof online via de link en maak kans op mooie prijzen!

26-11 Nieuws
Update 20 november 2020: we hebben bijna ons streefbedrag gehaald! Wat ontzettend goed. Help ons doel bereiken door nog deze week een aantal loten te verkopen. Het kan nog steeds. Online verkoop kan tot 30 november!

Blijf de link/QR code delen en verkoop je loten online coronaproof dan gaan we ons doel zeker halen! https://clubactie.nl/lot/hc-spaarndam/4898046

Heb je ook papierenloten verkocht, lever je boekje dan nog snel in uiterlijk 27 november (deadline is verlengd) in, in de 'Schatkist' die op de bar in het clubhuis staat. Daar mag je even voor het clubhuis in. 

De landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie is gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen zodat we nieuwe hockeytouwen kunnen kopen voor afscheiding tijdens de wedstrijden en trainingen. 

Naast vertrouwde verkoop van papieren loten, kun je nu ook heel makkelijk online verkopen. Dat kan via de verkooppagina van de vereniging, maar als je in aanmerking wilt komen voor leuke prijzen verkoop je via jouw persoonlijke verkooppagina. Op die manier wordt elk lot dat je verkoopt direct aan jouw naam gekoppeld. De (ouders van de) jeugdleden ontvangen een mail met een link naar hun eigen verkooppagina. En wist je dat met online verkoop vaak meer loten worden verkocht dan met verkoop van papieren loten?  Daarnaast is online verkopen ook nog eens Coronaproof. Pak die kans en doe mee! Gebruik deze link: https://clubactie.nl/lot/hc-spaarndam/4898046

Coronaproof loten verkopen
Iedereen kan dit jaar coronaproof loten verkopen. Op de voorzijde van het boekje staat een QR-code, kopers kunnen op afstand de code scannen met hun telefoon. Uiteraard zijn er ook dit jaar weer leuke prijzen te winnen voor kopers maar ook voor de verkopers zoals o.a. een Nintendo Switch of een fiets!

Online Superloten 
Nieuw dit jaar, Superloten verkopen kan nu ook online! Eén Superlot staat gelijk aan 50 Grote Clubactie-loten en heeft een waarde van € 150,-. Hiervan gaat ook 80% (= € 120,-) direct naar de club. De Superloten kunnen worden verkocht aan bestaande en nieuwe sponsoren, maar ook aan onze trimmers of andere groepen. De club maakt met de verkoop van Superloten ook nog eens kans op een extra prijs van € 5.000 euro voor het organiseren van een evenement (uiteraard coronaproof). We hopen dan ook dat zoveel mogelijk teams meedoen. Wil je meer weten over de superloten? Kijk dan: Film Superloten

Heb je nog vragen? Mail naar [email protected]. Voor meer info over de actie, ga naar Grote Clubactie.