Wil jij lid worden van een ambiteuze jonge Hockeyclub? Schrijf je nu in. GEEN wachtlijst!

14-5 Nieuws Hockeyclub Spaarndam kent GEEN wachtlijsten en heeft voldoende ruimte voor jongens en meisjes (6 tm 18 jaar) en (jong) senioren, maar ook voor complete teams jeugd en senioren! 

Bij ons kun je gelijk starten, het hele jaar door.  Schrijf je nu in bij deze jonge snel groeiende gezellige familieclub. Je kunt de rest van het seizoen nog meetrainen als je wilt. 

HC Spaarndam, Sportpark Hansje Brinker, Zijkanaal C11, slechts 15 minuten vanuit het centrum van Haarlem, 10 minuten vanuit Halfweg, 10 minuten vanuit Velserbroek en 15 minuten vanuit Santpoort.
Inmiddels meer dan 200 leden, maar nog voldoende ruimte voor groei in alle leeftijden en categorieën, jongens en meisjes, jong en oud, senior of student. 

Wij bieden jou ervaren trainers die jouw hockeytechniek naar een hoger niveau tillen en plezier in het spel bijbrengen. Naast de gebruikelijke trainingen en wedstrijden worden op de club leuke activiteiten georganiseerd, zoals clinics, een familietoernooi, internationale wedstrijden, paastoernooi etc. 

Wil je onze jeugd komen versterken, er is plaats voor meisjes en jongens van alle leeftijden vanaf 6 - 18 jaar! Of willen jullie het eerste studenten/senioren of veteranenteam worden, schrijf je dan snel in door hier te klikken: LID WORDEN 
 
Wil je je met een heel team inschrijven voor jeugd of (jong) senioren, dat kan ook, stuur dan een mail met de namen van alle teamleden en word lid, dan hebben wij een verrassing voor jullie.

Twijfel je nog of hockey iets voor jou is, kom dan eerst gratis 2X meetrainen voordat je lid wordt. Meld je wel van te voren aan, dan weten we dat je komt. Een stick kun je van ons lenen.

Heb je vragen of wil je een keer meetrainen mail dan naar:
[email protected]  voor jeugd
of
[email protected] voor senioren

Tot snel!