Wedstrijden quicklinks
Lid worden
Agenda
20-10 | Clinic Personal Hockey Coach bij HC Spaarndam
21-10 | Geen training in de herfstvakantie
2-11 | KNHB competitie
5-11 | Nieuwe kans om je scheidsrechterskaart te halen
Hele agenda
Handige links
Mededelingen
Algemeen
14-10-2019 | Nieuwe kans om je scheidsrechterskaart te halen: dinsdag 5 november

Een goed begin is het halve werk! Haal daarom nu je scheidsrechterskaart! Ook dit jaar willen we graag de arbitrage binnen onze club goed organiseren. Als je je kaart haalt, fluit je het team van je eigen kinderen, je wordt dus niet ingedeeld om andere teams te fluiten. 

Als jeugdlid kun je andere 11-tallen gaan fluiten, uiteraard niet je eigen team. 

Belangrijk is dat zo veel mogelijk mensen een scheidsrechterskaart halen, zodat het fluiten binnen de teams verdeeld kan worden. Bij de jongste teams is een kaart nog niet nodig, maar wel handig om de regels alvast te kennen. HC Spaarndam sponsort de examens, dus het enige wat je hoeft te doen is leren! Dit kan allemaal on-line. Afhankelijk van je eigen achtergrond kost dit ongeveer 4-8 uur tijd om te leren.


- Voor iedereen vanaf 14 jaar. Dus ook de A, B en C leden!
Oefenen van de theorie en examens via de KNHB-site middels e-learning.
Examen op dinsdag 5 november om 19.30 of 20.30 uur bij HC Haarlem.

Opgeven of vragen bij [email protected]

Wij hopen op veel nieuwe kandidaten!

Voor iedereen die zijn of haar kennis wil opfrissen inclusief diverse filmpjes, ga naar de KNHB site: 

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/alles-over-de-spelregels

10-10-2019 | De Grote Clubactie: Koop loten en steun de clubkas!
Vanaf 14 september mogen er weer loten verkocht worden. De eerste boekjes zijn al ingeleverd. Is je boekje vol en wil je een nieuw boekje, dat kan, vraag een nieuwe bij de bar. 
Of verkoop loten online!

Een lot kost € 3,- waarvan € 2,40 naar de club gaat. Met dit geld kunnen wij dan weer leuke uitgaven doen voor de jeugd, denk bijvoorbeeld aan het nieuwe oefenveld, springkussen tijdens Hockeytoppers. Heb je een wens of leuk idee, laat dat weten. Ook dit jaar zijn er weer prijzen voor de lotenverkopers. 

De boekjes zijn uitgedeeld aan de coaches en teammanagers, heb je nog geen boekje of wil je meer boekjes, neem dan contact op met Annemiek Breed via [email protected]

Dit jaar is kun je Superloten kopen, 50 loten in één keer, verkoopwaarde €150,- waarvan maar liefst €120,- naar de clubkas gaat. Deze loten kunnen bijvoorbeeld door een heel team of een bedrijf worden gekocht.

Ook dit jaar worden de loten alleen via een machtiging verkocht. Lees goed de instructies in het boekje voordat je gaat verkopen. Wij hopen dat er dit jaar weer heel veel loten verkocht gaan worden. Het individu of team die de meeste loten verkoopt, kan een mooie prijs winnen.

De boekjes dienen uiterlijk zaterdag 2 november 2019 (we hebben de deadline iets verlengd) ingeleverd te zijn in de box op de bar in het clubhuis. Of bij je teamanager/coach.

Heb je nog vragen, mail dan naar [email protected]

Succes met verkopen en we gaan voor evenaren of zelfs verbeteren van de opbrengst van vorig jaar!
10-10-2019 | KNHB video’s met uitleg over verschillende spelsituaties en spelregels
Handig voor scheidsrechters van ieder niveau en natuurlijk ook voor spelers, coaches en toeschouwers! 

In deze afspeellijst vind je video's waarin verschillende spelsituaties in het veldhockey worden uitgelicht en waarbij bepaalde spelregels nader worden toegelicht. Of je nu net begonnen bent of al jarenlang ervaring hebt met het fluiten van wedstrijden, de video's zijn voor iedereen nuttig. En niet alleen scheidsrechters profiteren ervan. De video's zijn net zo nuttig voor spelers, coaches en toeschouwers.

Klik hier om rechtstreeks naar de filmpjes te gaan : bit.ly/2pCoxS9 
9-10-2019 | Wil je lid worden van een ambiteuze jonge Hockeyclub? Inschrijven het hele jaar mogelijk! GEEN wachtlijst!
Hockeyclub Spaarndam kent GEEN wachtlijsten en heeft voldoende ruimte voor jeugd en senioren, maar ook voor complete teams! Bij ons kun je gelijk starten, het hele jaar door.  Schrijf je nu in bij deze jonge snel groeiende gezellige familieclub!

We spelen in Spaarndam, Sportpark Hansje Brinker, Zijkanaal C11, slechts 15 minuten vanuit het centrum van Haarlem, 10 minuten vanuit Halfweg, 10 minuten vanuit Velserbroek en 15 minuten vanuit Santpoort.

Inmiddels meer dan 230 leden, maar nog
voldoende ruimte voor groei in alle leeftijden en categorieën.  

Wij bieden jou ervaren trainers die jouw hockeytechniek naar een hoger niveau tillen en plezier in het spel bijbrengen. Naast de gebruikelijke trainingen en wedstrijden worden op de club leuke activiteiten georganiseerd, zoals clinics, een familietoernooi, internationale wedstrijden, oliebollentoernooi etc. 

Wil je onze jeugd komen versterken, er is plaats voor meisjes en jongens van alle leeftijden van 6 - 18 jaar! Of willen jullie het eerste senioren/veteranenteam worden, schrijf je dan snel in door hier te klikken: LID WORDEN

Wil je je met een heel team inschrijven voor jeugd of senioren, dat kan ook, stuur dan een mail met de namen van alle teamleden en word lid.

Twijfel je nog of hockey iets voor jou is, kom dan eerst gratis 2X meetrainen voordat je lid wordt. Meld je wel van te voren aan, dan weten we dat je komt. Een stick kun je van ons lenen.

Heb je vragen of wil je een keer meetrainen mail dan naar:
[email protected]  


of

[email protected] voor senioren


18-9-2019 | Bestuurswisseling tijdens ALV 2019
Tijdens de afgelopen ALV heeft er een wisseling in het bestuur plaatsgevonden.

Afgetreden zijn: Diana Garsen als TC vertegenwoordiger in het bestuur en Pam Nieuwland als penningmeester. 
Beide worden hartelijk bedankt voor hun inzet afgelopen jaren. 

De functie van Diana wordt overgenomen door Annet de Vries. Zij wordt van harte welkom geheten in het bestuur. 
Er wordt hard gezocht naar een nieuwe penningmeester, lijkt het je wat neem dan contact op via [email protected] John Groote zal tijdelijk de functie van penningmeester op zich nemen. 


27-12-2018 | Ook hier geldt de afspraak NIX 18
Heel Nederland is het er over eens, onder de 18 moet je gewoon niet roken en drinken. 
Daarom hebben we ook bij HC Spaarndam een afspraak : de afspraak van NIX
20-12-2018 | HC Spaarndam rookvrij!

Vanaf 1 januari 2019 is HC Spaarndam een rookvrije hockeyclub!