Wedstrijden quicklinks
Lid worden
Agenda
24-8 | Klusdag voor start seizoen!
26-8 | Start trainingen
31-8 | Oefenwedstrijden voor competitieteams!
1-9 | Openingstoernooi met BBQ, zondag 1 september!
6-9 | Spelbegeleidersinfo voor alle ouders van JJ leden
7-9 | Start KNHB voorcompetitie voor competitieteams
9-9 | Introductieavond voor (ouders van) nieuwe leden
Hele agenda
Handige links
Mededelingen
Algemeen
15-8-2019 | Openingstoernooi met BBQ, zondag 1 september!
Zondag 1 september wordt het seizoen 2019-2020 uur geopend met het bekende Familietoernooi!
 
Broers, zusjes, opa's of achternichten, maar ook vrienden en vriendinnen, het maakt niet uit, iedereen is welkom, alle leeftijden, ook als ze niet lid zijn van HC Spaarndam. 

De wedstrijden zullen 7 tegen 7 (zonder keeper) gespeeld worden maar uiteraard zijn meerdere wissels toegestaan! Het draait deze dag niet om het beste maar om het leukste 'familie' team. Dit om de dag voor iedereen zo leuk en sportief mogelijk te houden. 

 
Aansluitend verzorgt de horecacommissie een heerlijke BBQ. 

Meld je nu aan met je team via [email protected] . Geef daarbij ook gelijk aan of jullie meedoen aan de BBQ. 

Mocht jouw team nou niet genoeg leden tellen voor een compleet team dan is dat geen probleem. In dat geval voegen we twee teams bij elkaar.

Aanmoedigen en BBQ-en kan ook. Wel graag opgeven voor de BBQ.


 
De Evenementencommissie
15-8-2019 | KNHB Spelregelcafés

In het hele land worden er in september en oktober op diverse locaties door de KNHB spelregelcafés georganiseerd. Ook bij ons in de buurt. Een mooie en leerzame aftrap van het seizoen, gegeven door een top-bondsscheidsrechter, die je niet wilt missen! Zij bereiden je voor op het nieuwe seizoen en geven handige tips die je in het veld kunt gebruiken. 

Ben je clubscheidsrechter, trainer, coach of op een andere manier geïnteresseerd meld je dan aan via het digitale aanmeldformulier. Je kunt hier kiezen uit de diverse locaties bij ons in de buurt. Bijvoorbeeld 17 september bij HC Haarlem of 23 september bij Alliance

De ervaring leert dat dit met name geschikt is voor 11-tal en 8-tal scheidsrechters. Maar iedereen is uiteraard welkom!

Start: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur (richtlijn)
Einde: 21.30 uur
14-8-2019 | Wil je lid worden van een ambiteuze jonge Hockeyclub? Inschrijven het hele jaar mogelijk! GEEN wachtlijst!
Hockeyclub Spaarndam kent GEEN wachtlijsten en heeft voldoende ruimte voor jeugd en senioren, maar ook voor complete teams! Bij ons kun je gelijk starten, het hele jaar door.  Schrijf je nu in bij deze jonge snel groeiende gezellige familieclub!

We spelen in Spaarndam, Sportpark Hansje Brinker, Zijkanaal C11, slechts 15 minuten vanuit het centrum van Haarlem, 10 minuten vanuit Halfweg, 10 minuten vanuit Velserbroek en 15 minuten vanuit Santpoort.

Inmiddels meer dan 230 leden, maar nog
voldoende ruimte voor groei in alle leeftijden en categorieën.  

Wij bieden jou ervaren trainers die jouw hockeytechniek naar een hoger niveau tillen en plezier in het spel bijbrengen. Naast de gebruikelijke trainingen en wedstrijden worden op de club leuke activiteiten georganiseerd, zoals clinics, een familietoernooi, internationale wedstrijden, oliebollentoernooi etc. 

Wil je onze jeugd komen versterken, er is plaats voor meisjes en jongens van alle leeftijden van 6 - 18 jaar! Of willen jullie het eerste senioren/veteranenteam worden, schrijf je dan snel in door hier te klikken: LID WORDEN

Wil je je met een heel team inschrijven voor jeugd of senioren, dat kan ook, stuur dan een mail met de namen van alle teamleden en word lid.

Twijfel je nog of hockey iets voor jou is, kom dan eerst gratis 2X meetrainen voordat je lid wordt. Meld je wel van te voren aan, dan weten we dat je komt. Een stick kun je van ons lenen.

Heb je vragen of wil je een keer meetrainen mail dan naar:
[email protected]  


of

[email protected] voor senioren


1-7-2019 | Gijs Groote is geselecteerd voor het Districts C-team van Noord-Holland
Gijs Groote is na 2 selectierondes geselecteerd voor het Districts C-team van Noord-Holland. En daar zijn wij als club heel trots op. Een enorme knappe prestatie om uit 60 spelers geselecteerd te worden!

Hockeyland Nederland is ingedeeld in 6 districten: Noord-Holland, Zuid-Holland, Midden Nederland, Noord Nederland, Oost Nederland en Zuid Nederland

Vanuit de KNHB worden er per district 24 jongens en 24 meisjes geselecteerd die onder leiding van district-trainers wekelijks training krijgen om zich verder te ontwikkelen. 24-5-2019 | Nieuwe sponsor: Broekhuis

 

Broekhuis Clubbonus voor HC Spaarndam!

Afgelopen week hebben Bart Komin (HC Spaarndam) en Gerhard van de Pol (Broekhuis Groep) de sponsorovereenkomst ondertekend.

Gerhard van de Pol, Brandmanager van de Broekhuis Groep: "Wij voelen ons verbonden met het lokale verenigingsleven en dragen sportverenigingen graag een warm hart toe. Dat doen we met de Broekhuis Clubbonus. Ook HC Spaarndam sponsoren wij met de Broekhuis Clubbonus. Iedere keer als verenigingsleden of ouders van jeugdleden bij Broekhuis komen dan sponsoren wij de clubkas.”


€ 150,- bij de koop van een nieuwe of gebruikte auto (alle Broekhuis merken)
€ 25,- bij schadeherstel, 
€ 15,- bij onderhoud aan de auto.

Het enige wat je hoeft te doen, is je naam en kenteken doorgeven via [email protected]. Geldt ook voor leaseauto's!


"Het succes van de Broekhuis Clubbonus zit in een betrokken en enthousiaste houding van de vereniging. Met de sponsorcommissie is afgesproken dat de Clubbonus op effectieve wijze wordt gepromoot: in het clubhuis, in het clubblad en op het veld. Met deze inzet vertrouwen wij erop dat we veel leden van HC Spaarndam als klant mogen verwelkomen.”

"Wij zijn erg blij met dit sponsorcontract en zien een goede samenwerking met vertrouwen tegemoet waarbij wij als HC Spaarndam een mooie promotie kunnen bewerkstelligen voor Broekhuis en de revenuen daaruit kunnen inzetten voor een verdere groei van onze club” aldus Egon Kösters, vice voorzitter van HC Spaarndam.


 


 


 


27-12-2018 | Ook hier geldt de afspraak NIX 18
Heel Nederland is het er over eens, onder de 18 moet je gewoon niet roken en drinken. 
Daarom hebben we ook bij HC Spaarndam een afspraak : de afspraak van NIX
20-12-2018 | HC Spaarndam rookvrij!

Vanaf 1 januari 2019 is HC Spaarndam een rookvrije hockeyclub!