Lid worden
Agenda
21-6 | Zomerhockey instuif: voor iedereen!
31-8 | Oefenwedstrijden voor competitieteams!
7-9 | Start KNHB voorcompetitie voor competitieteams
7-9 | Start KNHB voorcompetitie voor competitieteams
Hele agenda
Handige links
Mededelingen
Algemeen
10-6-2019 | Wil je lid worden van een ambiteuze jonge Hockeyclub? Inschrijven het hele jaar mogelijk! GEEN wachtlijst!
Hockeyclub Spaarndam kent GEEN wachtlijsten en heeft voldoende ruimte voor alle jeugd en senioren, maar ook voor complete teams! Bij ons kun je gelijk starten, het hele jaar door.  Schrijf je nu in!

We spelen in Spaarndam, Sportpark Hansje Brinker, Zijkanaal C11, slechts 15 minuten vanuit het centrum van Haarlem, 10 minuten vanuit Halfweg, 10 minuten vanuit Velserbroek en 15 minuten vanuit Santpoort.

Inmiddels meer dan 230 leden, maar nog
voldoende ruimte voor groei bij de jeugd, jongens en meisjes, en bij de senioren, veteranen en trimhockeyers. 

Wil je onze jeugd komen versterken, er is plaats bij alle leeftijden van 6 - 18 jaar! Of willen jullie het eerste senioren/veteranenteam worden, schrijf je dan snel in door hier te klikken: LID WORDEN

Wil je je met een heel team inschrijven voor jeugd of senioren, dat kan ook, stuur dan een mail met de namen van alle teamleden en word lid.

Twijfel je nog of hockey iets voor jou is, kom dan eerst gratis 2X meetrainen voordat je lid wordt. Meld je wel van te voren aan, dan weten we dat je komt. Een stick kun je van ons lenen.

Heb je vragen of wil je een keer meetrainen mail dan naar:
[email protected]  


of

[email protected] voor senioren


6-6-2019 | Gijs Groote is geselecteerd voor het Districts C-team van Noord-Holland
Gijs Groote is na 2 selectierondes geselecteerd voor het Districts C-team van Noord-Holland. En daar zijn wij als club heel trots op. Een enorme knappe prestatie om uit 60 spelers geselecteerd te worden!

Hockeyland Nederland is ingedeeld in 6 districten: Noord-Holland, Zuid-Holland, Midden Nederland, Noord Nederland, Oost Nederland en Zuid Nederland

Vanuit de KNHB worden er per district 24 jongens en 24 meisjes geselecteerd die onder leiding van district-trainers wekelijks training krijgen om zich verder te ontwikkelen. 4-6-2019 | DOE MEE EN STEUN ONZE HOCKEYCLUB!
Tussen 3 juni en 10 juli ontvangt u bij 10 euro aan boodschappen een HanSje muntje bij AH Bouwens Supermarkten

Direct na het kassapark zie je het spaarbuizensysteem waar je onze club deze weken kunt sponsoren door de muntjes te doneren. Een unieke manier om voor onze club extra geld te genereren! 

Je kunt natuurlijk ook langs de deuren om muntjes op te gaan halen en deze te storten in de "muntjespijp". De club met de meeste muntjes wordt ook nog beloond met een leuke actie. Dus doe je best. 

SPEK ONZE CLUBKAS!
24-5-2019 | Nieuwe sponsor: Broekhuis

 

Broekhuis Clubbonus voor HC Spaarndam!

Afgelopen week hebben Bart Komin (HC Spaarndam) en Gerhard van de Pol (Broekhuis Groep) de sponsorovereenkomst ondertekend.

Gerhard van de Pol, Brandmanager van de Broekhuis Groep: "Wij voelen ons verbonden met het lokale verenigingsleven en dragen sportverenigingen graag een warm hart toe. Dat doen we met de Broekhuis Clubbonus. Ook HC Spaarndam sponsoren wij met de Broekhuis Clubbonus. Iedere keer als verenigingsleden of ouders van jeugdleden bij Broekhuis komen dan sponsoren wij de clubkas.”


€ 150,- bij de koop van een nieuwe of gebruikte auto (alle Broekhuis merken)
€ 25,- bij schadeherstel, 
€ 15,- bij onderhoud aan de auto.

Het enige wat je hoeft te doen, is je naam en kenteken doorgeven via [email protected]. Geldt ook voor leaseauto's!


"Het succes van de Broekhuis Clubbonus zit in een betrokken en enthousiaste houding van de vereniging. Met de sponsorcommissie is afgesproken dat de Clubbonus op effectieve wijze wordt gepromoot: in het clubhuis, in het clubblad en op het veld. Met deze inzet vertrouwen wij erop dat we veel leden van HC Spaarndam als klant mogen verwelkomen.”

"Wij zijn erg blij met dit sponsorcontract en zien een goede samenwerking met vertrouwen tegemoet waarbij wij als HC Spaarndam een mooie promotie kunnen bewerkstelligen voor Broekhuis en de revenuen daaruit kunnen inzetten voor een verdere groei van onze club” aldus Egon Kösters, vice voorzitter van HC Spaarndam.


 


 


 


9-3-2019 | Leuk teamuitje: FIH Pro League

In de komende maanden maart, april en juni spelen de Oranje Heren & Oranje Dames in Nederland de thuiswedstrijden in de FIH Pro League. Dit is de nieuwe internationale competitie met de beste landen van de wereld! Een super leuk uitje om met het hele team naar toe te gaan, met na de wedstrijd een goed (Oranje) hockeyfeest!

Kaartjes voor de wedstrijden zijn te koop via www.fihproleague.nl/tickets. Tickets zijn beschikbaar vanaf € 12,50. Kaarten voor kinderen tot en met 14 jaar zijn beschikbaar vanaf € 7,50 per kaartje.

Alle informatie over de landencompetitie, zoals deelnemende teams, uitslagen, standen, locaties en tijden is te vinden op de website www.fihproleague.nl.


 

10-1-2019 | Vraag en aanbod: hockeykleding te klein of op zoek....
Zijn je hockeyschoenen, je sokken of je stick te klein geworden of ben je juist op zoek naar hockeyschoenen, kleding of andere zaken. 

Kijk dan op vraag en aanbod of zet een 'advertentie', zo blijven nog goede spullen niet ongebruikt in de kast staan. 

Vraag en aanbod vind je op onze website onder het kopje HC Spaarndam. 
4-1-2019 | Vanaf 1 januari 2019 is HC Spaarndam rookvrij!

HC Spaarndam is een sportieve, leuke en belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. Daarom zetten wij op 1 januari 2019 de stap naar een rookvrije hockeyclub


Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers of ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen dus niet bij elkaar.


Met een rookvrije club beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo bieden wij iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. We zullen onze rookvrije hockeyclub introduceren tijdens het Oliebollentoernooi (6 januari 2019) 


Met ons rookvrije sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.

 

Vanaf 1 januari 2019 zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten de hekken te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. We rekenen op je medewerking om samen met ons te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.


Voor vragen kun je terecht bij Diana ([email protected]). Lees meer over rookvrije sport op www.rookvrijegeneratie.nl/sport.

27-12-2018 | Ook hier geldt de afspraak NIX 18
Heel Nederland is het er over eens, onder de 18 moet je gewoon niet roken en drinken. 
Daarom hebben we ook bij HC Spaarndam een afspraak : de afspraak van NIX
20-12-2018 | HC Spaarndam rookvrij!

Vanaf 1 januari 2019 is HC Spaarndam een rookvrije hockeyclub!