Wedstrijden quicklinks
Lid worden
Agenda
24-8 | Klusdag voor start seizoen!
26-8 | Start trainingen
31-8 | Oefenwedstrijden voor competitieteams!
1-9 | Openingstoernooi met BBQ, zondag 1 september!
6-9 | Spelbegeleidersinfo voor alle ouders van JJ leden
7-9 | Start KNHB voorcompetitie voor competitieteams
9-9 | Introductieavond voor (ouders van) nieuwe leden
Hele agenda
Handige links
Lid worden van HC Spaarndam is snel geregeld! 

Vul het onderstaande formulier volledig in om je in te schrijven bij HC Spaarndam. Na bevestiging ontvang je direct een kopie van je inschrijving per email, krijg je deze niet dan is er helaas iets misgegaan. Graag opnieuw proberen. HC Spaarndam kent GEEN wachtlijsten, je kunt gelijk beginnen. Wil je je inschrijven voor volgend seizoen geef dit dan aan bij de 'opmerkingen'.

Je kunt je (of je kind) het gehele jaar door aanmelden. Meld je je aan tijdens het seizoen en heb je nog geen hockeyervaring? Dan kan het zijn dat je eerst een periode alleen meetraint. Pas bij voldoende bal-stick gevoel word je bij een team ingedeeld, als er plaats is in een passend team. Heb je wel hockeyervaring, geef dit dan aan bij de 'opmerkingen'? Dan kijken we eerst naar je ervaring en de grootte van de teams, als er plaats is in een passend team, kun je gelijk meedoen met de competitiewedstrijden.

Ieder lid betaalt jaarlijks contributie, waarvan het bedrag wordt vastgesteld door de algemene ledenvergadering. De contributie voor het seizoen 2018/2019 geldt tot einde van het boekjaar (30 juni 2019) en is als volgt per 
leeftijdscategorie:

 Categorie  Leeftijd  Contributie 
 Brinkertjes  5 en 6 jaar    € 128
 F jeugd  7 jaar   € 174
 E jeugd  8 en 9 jaar    € 188
 D jeugd  10 en 11 jaar        € 210
 C jeugd  12 en 13 jaar   € 220
 B jeugd  14 en 15 jaar    € 231
 A jeugd  16 en 17 jaar    € 231
 Senior/veteraan      18+ jaar   € 263
 Trimhockey  18+ jaar   € 194 

Entreegeld voor nieuwe leden bedraagt € 35. 

Gezinskorting: 3e lid € 10, 4e lid € 20, 5e lid € 30, 6e lid € 40
Voorwaarden gezinskorting: zelfde woonadres en allen betalende leden.


De leeftijd op 1 oktober van het lopende verenigingsjaar is bepalend voor de contributie. Lid worden na 31 december betekent dat de helft van de contributie verschuldigd is voor het resterende verenigingsjaar. Slechts in bijzondere gevallen kunnen kinderen in een hogere/lagere leeftijdscategorie spelen, dit zal geen invloed hebben op de hoogte van de contributie.
 
Bij aanmelding middels dit formulier geeft u aan akkoord te gaan met de automatische incasso van de jaarlijks tijdens de ledenvergadering vastgestelde contributies en eventuele toeslagen. Bovendien gaat u akkoord met de statuten en het huishoudelijk reglement van HC Spaarndam. Deze zijn op te vragen middels een mail naar [email protected]
 
Elk lid of diens wettelijke vertegenwoordiger wordt geacht naar redelijkheid vrijwilligerstaken voor de vereniging te verrichten. Verder verrichten alle leden/ouders/verzorgers roulerende teamtaken zoals vervoer bij uitwedstrijden, fruit (bij jeugdteams), begeleiden/fluiten van wedstrijden en een aantal bardiensten bij thuiswedstrijden.

 

Inschrijfformulier HC Spaarndam

 


 

 

 


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
   
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Privacy policy
 
Door het gebruiken van dit inschrijfformulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door HC Spaarndam, zoals aangegeven in onze privacy policy: www.hcspaarndam.nl/privacy

 
Overige informatie
   
   
   
   
 
Hockey informatie
   
   
   
   
 
Verenigingszaken
 
Goed functioneren van de vereniging is gebaseerd op de inzet van alle leden als vrijwilligers. Daarom verwachten wij van alle leden en ouders van jeugdleden hierin een bijdrage.

 
   
   
   
Eventuele opmerkingen
   
Bevestiging
 
Uw inschrijving is definitief na bevestiging vanuit de ledenadministratie