Jeugd

De categorie jeugd bestaat uit de D, C, B en A-elftallen. De indeling gaat op basis van leeftijd, waarbij gekeken wordt naar de leeftijd per 1 oktober. Ben je jonger dan val je in de categorie Jongste jeugd. De indeling van de jeugd categorieën is als volgt:

  • D jeugd: 10 en 11 jaar
  • C jeugd: 12 en 13 jaar
  • B jeugd: 14 en 15 jaar
  • A jeugd: 16 en 17 jaar

Het hele jaar door lid worden
Meld je je aan tijdens het seizoen en heb je nog geen hockeyervaring? Dan kan het zijn dat je eerst even een periode alleen mee traint. Bij voldoende bal- en stickgevoel word je bij een team ingedeeld, als er plaats is in een passend team. Heb je wel hockeyervaring? Dan kijken we eerst naar je ervaring en de grootte van de teams, als er plaats is in een passend team kun je gelijk meedoen met de competitiewedstrijden.

Proeftrainingen
Lijkt hockey je wel wat, maar wil je het eerst een paar keer proberen? Je kunt 2 keer gratis meetrainen. We hebben uiteraard een stick te leen voor je. Na 2 keer kun je dan aangeven of je lid wilt worden.

Hockeytenue
Voor hockey heb je een stick, kunstgrasschoenen, scheenbeschermers en een bitje nodig. En als je wedstrijden gaat spelen ook een wedstrijdtenue. Het wedstrijdtenue is te koop bij Huijg Sport in de Cronjéstraat in Haarlem en bestaat uit een wit shirt, donker blauwe rok/broek en rode sokken met ons clublogo.

Meer weten
Neem gerust contact op met de jeugdcommissie via [email protected]