Spelregels en arbitrage

Spelregels jongste jeugd

Meer uitleg omtrent de spelregels en gedrag op en rond het veld is terug te vinden in dit informatieve boekje: 3-hoeraatjes-voor-hockey! Via onderstaande links kun je tevens de spelregels vinden voor 3-tal, 6-tal en 8-tal hockey. 

Je kunt ook kijken op de site van de KNHB voor meer tips en informatie over spelbegeleiding jongste jeugd. Klik HIER 
Presentatie spelregels


Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)


Alle wedstrijden worden met een digitaal wedstrijdformulier afgesloten. Na de wedstrijd vult de coach van het thuisspelende team het formulier in, inclusief de uitslag. Daarna kan het uitspelende team het formulier afronden.
Het DWF is te vinden via dwf.hockeyweerelt.nl. Vervolgens kan de coach/teammanager inloggen met zijn lidnummer en het verkregen wachtwoord.

Bij de jongste jeugd vullen de coaches van de betreffende teams dit formulier in. De spelbegeleider kan wel opmerkingen en aandachtspunten meegeven, maar heeft geen rol in het invullen van het digitale wedstrijdformulier. Dit is anders dan de scheidsrechter bij de jeugd en de senioren.

De handleiding voor het DWF is via de volgende link te vinden: Hoe werkt het digitaal wedstrijdformulier?

De link naar dit wedstrijdformulier wordt iedere donderdag voorafgaand aan een competitiewedstrijd automatisch verstuurd naar de coach en teammanager, afzender [email protected]  In deze mail staan ook nogmaals de inloggegevens en een eventuele mogelijkheid om een wachtwoord aan te passen. 

Kom je er niet uit of werkt het niet, klik HIER voor meer info en FAQ.